"Wat zeggen cliënten"

Cliëntervaringen

Ik heb enkele cliënten gevraagd om hun ervaringen te delen over het therapeutische traject dat ze bij mij hebben doorlopen. Ik hoop dat deze beoordelingen je een goed beeld geven van mijn werkwijze. Uit privacyoverwegingen zijn de namen weergegeven in initialen.

L & T

5

januari 2024 

“Wij zijn begonnen met relatietherapie om te kijken of onze wensen en behoeftes in de relatie nog op 1 lijn lagen en of we de relatie konden voortzetten. We merkten dat we steeds verder uit elkaar groeiden en moeilijk verbintenis konden vinden samen.

Hierbij hebben we in een aantal sessies gekeken naar wat we beiden zochten in een relatie, maar vooral zijn we op zoek gegaan naar wat onze emoties erbij waren. We hebben dingen kunnen uitspreken welke al lange tijd niet waren uitgesproken welke in het verleden zorgden voor irritaties en verwijten.}
Henk creëert een veilige omgeving om van beide kanten alles uit te spreken wat er op je hart ligt.

Uit de gesprekken kwam naar voren dat we beiden andere behoeftes en wensen hebben in een relatie. Dit heeft ons doen besluiten om niet samen verder te gaan. Het laatste gesprek met Henk was een ontzettend fijne manier om de relatie samen af te sluiten: er was een veilige omgeving om alles uit te spreken en na te denken over de mooie momenten van de relatie. Dit was heel waardevol en heeft ervoor gezorgd dat we op een droevige, maar fijne en vriendelijke manier uit elkaar zijn gegaan.”

N & T

4

juni 2023

“Praten met Henk over onze relatieproblemen heb ik ervaren als erg fijn waarbij het zelf geformuleerde doel was om opnieuw te leren verbinden en om opnieuw elkaar lief te hebben. De sessies heb ik ervaren als een pauzeknop in de relatieproblematiek, waarbij er ruimte in het hoofd ontstond om te werken aan toenadering ipv de verwijding die relatieproblemen automatisch met zich meebrengt. In de gesprekken zal Henk altijd proberen terug te keren naar de kern waarbij er ruimte is om emoties de vrije loop te laten.
Henk bedankt dat dat je ons de tools hebt gegeven zodat de relatie weer op het juiste spoor staat. Wij zien de toekomst rooskleurig tegemoet, terwijl in den beginne het een uitzichtloze situatie was.”
S & B

5

april 2023

“Wij zijn erg blij met wat de therapie ons gebracht heeft. We zijn goed geholpen in ons proces naar het hebben van een betere relatie. Henk gaf ons advies en handige tips en handvaten om zelf in de praktijk mee aan de slag te gaan. Wij kunnen het iedereen aanraden.”
M. D.

5

maart 2023

“Henk heeft mij enorm geholpen in de verwerking van mijn ontslag en ik ben hem daar zeer dankbaar voor.
Al vanaf het begin voelde ik me veilig en vertrouwd bij Henk om mijn verdriet een plek te geven. Vooral het lichaamswerk heeft voor mij veel losgemaakt en was er ruimte voor mijn verdriet zonder oordeel. Na enkele sessies ging het steeds beter en beter en voelde ik weer meer rust en daadkracht komen om verder te gaan. Ik zou Henk zeker aanbevelen.”
I & L

5  

november 2022
“Een periode die veel heeft losgemaakt en ons enorm heeft geholpen. Diepgaande gesprekken waarvoor vertrouwelijkheid en veiligheid voorop hebben gestaan.”
I & D

5  

september 2022
“Wij hebben relatietherapie gehad bij Henk en kijken hier met een positief gevoel op terug. Henk luistert met veel aandacht en zonder oordeel. Door zijn ontvangende houding is er snel vertrouwen om moeilijke en pijnlijke zaken te bespreken. Daarbij is er niet alleen aandacht voor de problemen, maar ook voor de verbinding. Dankzij Henk hebben wij geleerd om negatieve patronen te doorbreken en elkaar weer echt te zien.”
E. W.

5

mei 2022
“Na veel onverwerkt verdriet en jeugdtrauma’s hulp gezocht en gekregen. Henk van Eck heb ik ervaren als een deskundig – en tactvolle therapeut. De rust die Henk uitstraalde had een positief effect op mij en al gauw kwam hij met mij tot de kern van het probleem en viel er een enorme last van mijn schouders. Al met al waren de sessies heftig, maar uiteindelijk bereikten ze het doel waarvoor ik bij Henk in therapie ben gegaan. Dankbaar en vol goede moed kan ik nu verder.”
S & A

5

april 2022
“Prima therapeut. Is heel rustig en beheerst en laat je steeds terug gaan naar je gevoel om te onderzoeken waar nu echt je ‘probleem’ zit. Het heeft ons meer stabiliteit en reflectie in onze relatie gebracht.”

Bedrijfsgegevens:

  Henk van Eck Therapie
  Wilgenhof 5
  4128 SH Lexmond
  0654392294
  info@henkvanecktherapie.nl
  henkvanecktherapie.nl

Openingstijden:

Maandag:     09:00 – 17:00
Dinsdag:        09:00 – 17:00
Woensdag:   09:00 – 17:00
Donderdag:  09:00 – 17:00
Vrijdag:           09:00 – 12:00
Eventueel in overleg op een ander tijdstip

Henk

Henk

Hallo ik ben Henk, heb je een vraag? Ik probeer je zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

I will be back soon

Henk
Stel hieronder je vraag in de whatsapp chat.
WhatsApp mij direct