"Je levenskracht vrij laten stromen?"

Maak weer contact met je creatieve vermogen

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is ontwikkeld in Nieuw Zeeland door Tovi Browning.

Holistic pulsing is het stretchen en ritmisch wiegen van het lichaam in combinatie met open makende bewegingen van de ledematen en het hoofd op een ritme dat afgestemd is op het lichaam van de cliënt. Browning gaat er vanuit, doordat het lichaam voor 80% uit water bestaat, dat er tijdens een sessie door stromende en golvende bewegingen de vloeistoffen in het lichaam in beweging worden gebracht. Hierdoor worden diepere lagen in het lichaam aangeraakt. Waar spanningen zijn is er geen doorstroming te zien. Zoals je al hebt kunnen lezen bij andere werkvormen, kunnen dat emoties zijn in de vorm van energie-cystes in het bindweefsel. Door op die plaatsen te focussen, daarmee in gesprek te gaan en tegelijkertijd te pulsen, krijgt de onverwerkte emotie ruimte om zich vrij te maken.

Holistic Pulsing heeft een zeer ontspannende uitwerking op het lichaam. Door de ontspanning, bewustwording en acceptatie van wat er gevoeld wordt, ga je steeds beter luisteren naar de stem van je lichaam. Je leert je grenzen maar ook je creatieve vermogen kennen. 

 Je hebt altijd de KEUZE je verdedigingsmechanismen te ontmantelen en je verborgen vrije deel naar buiten te laten komen

Je hart kan dan gaan spreken

Door je verdedigingsmechanismen te onderzoeken en door de weerstand heen te gaan die je tegenkomt, maak je de weg vrij naar je hart. Het resultaat daarvan is dat je bewust wordt van je ware identiteit, eigenwaarde, zelfstandigheid en creativiteit.

Wil je meer weten over een werkvorm?
Klik hieronder op een link.

Gestalt
Psychosynthese / Transpersoonlijk
Bio-energetica
Systeemwerk
EFT-Relatietherapie
Somato Emotional Release
Mindfulness
Holistic pulsing
Holistische massage
Boswijk methode

“Mijn positie is als spiegel te fungeren zodat eenieder zijn essentie mag zien en ervaren”

Duur sessie

Duur sessie 60 tot 75 min. Mocht door omstandigheden het consult langer duren, het tarief blijft hetzelfde.
Tot 24 uur van te voren kan een afspraak kosteloos worden afgezegd. Binnen 24 uur wordt 50% van het tarief in rekening gebracht.

Praktisch

Het begeleidingstraject begint met een intakegesprek om je hulpvraag te bespreken. Tevens onderzoeken we in dit gesprek of deze therapie voor jou geschikt is. Als de keuze is gemaakt om verder te gaan, maken we beiden een commitment om de therapie voort te zetten.

Na een aantal sessies evalueren we om te kijken of je de juiste route bewandelt. Voor het hele traject is een reeks aan sessies noodzakelijk.
Het aantal sessies is afhankelijk van jouw hulpvraag.

Vergoeding

Het individuele consult wordt gedeeltelijk of niet vergoed, afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering die je hebt afgesloten. Je kunt dit op je polis nakijken. Ik ben aangesloten bij de SBLP- beroepsorganisatie en de RBCZ-registertherapeuten voor complementaire en alternatieve geneeswijzen. Deze hebben contracten bij veel zorgverzekeraars afgesloten.

In de onderstaande PDF-file van de SBLP kun je controleren of je zorgverzekering daaraan voldoet.

Als je behoefte om jezelf te ont-wikkelen is aangewakkerd?

Wees dan bereid om een afspraak te maken.

Ik ben aangesloten bij

Henk

Henk

Hallo ik ben Henk, heb je een vraag? Ik probeer je zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

I will be back soon

Henk
Stel hieronder je vraag in de whatsapp chat.
WhatsApp mij direct